Start - VV Voorst

Start

Koninklijke onderscheiding Henk Wijtenhorst

17 september 20:00  Zondag ontving Henk Wijtenhorst uit handen van de burgemeester van Voorst, Paula Jorritsma-Verkade, de koninklijke onderscheiding voor zijn vele vrijwillige werkzaamheden. meer »

134x gelezen

Bestuur VV Voorst compleet

7 juli 22:00  Nadat Henk Wijtenhorst eind 2023, na 13 jaar voorzitter te zijn geweest, terug is getreden als bestuurder van onze vereniging hebben de overige bestuursleden samen met Henk van Beek en Wilfred Pasman gezocht naar een opvolger voor Henk. meer »

298x gelezen

Albert en Johan in de Stentor

4 juli 22:00  Voor de mensen die een abonnement hebben bij de Stentor: meer »

230x gelezen

Voorst 1 maakt promotie naar 4e klasse

18 juni 22:15  Promotie maakt emoties los bij dolgelukkig Voorst: ‘De mooiste wedstrijd die ik heb mogen meemaken’ Toen Voorst de halve finale van de nacompetitie won was er een droom: tegen buurman De Hoven spelen om een ticket in de vierde klasse. Op het neutrale terrein van Loenen was zo ver. Met meer dan duizend mensen langs het veld werd de derby afgewerkt. In een schitterende ambiance werd een iets minder schitterende wedstrijd afgewerkt die Voorst met 2-0 won. meer »

709x gelezen

Voorst trekt in vervroegd spektakelstuk tegen Go-Ahead aan het langste eind

15 juni 22:15  Vanwege de zengende hitte was spelen voor Voorst op het gebruikelijke middagtijdstip een onaangenaam vooruitzicht, dus werd in samenspraak met Go-Ahead de wedstrijd drie uur vervroegd. Dat zorgde voor een spannende wedstrijd die Voorst met 4-3 won.meer »

623x gelezen

Vrijwilligers- en sponsoren bedankt voor je inzet

30 mei 20:15  Beste vrijwilliger, meer »

342x gelezen

Zaalvoetbal team kampioen

12 mei 21:45  Na een spannende wedstrijd tegen SV Twello werd vrijdag avond het zaalvoetbal team van VV Voorst kampioen. meer »

187x gelezen

Vervanging daken dug out veld 2

11 mei 22:30  Na vele jaren goede dienst waren de betonnen daken van de dug outs veld 2 afgekeurd. Met hulp van diverse vrijwilligers en onderstaande sponsoren zijn de oude daken verwijderd, afgevoerd en zijn de nieuwe daken geplaatst. Wij willen de sponsoren bedanken voor het sponsoren van materiaal en machines.meer »

112x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!