Start

Vacatures VV Voorst

27 september 23:45  De leden van de kaartcommissie kunnen helaas vanwege gezondheidsredenen niet verder met het organiseren van kaartavonden. We zouden deze vacature graag weer ingevuld zien, evenals een aantal andere openstaande vacatures.meer »

335x gelezen

Week van de scheidsrechter

24 september 17:15  Het spelletje voetbal bestaat uit 22 spelers en een scheidsrechter. Echter is er zonder scheidsrechter geen voetbal mogelijk. Dit jaar wordt er in de week van 25 september tot en met 3 oktober aandacht gegeven aan al deze scheidsrechters in de Week van de Scheidsrechter. meer »

79x gelezen

Scheidsrechterscursus

2 september 19:45  In het najaar (september-december) van dit kalenderjaar, zal er bij de Scheidsrechtersvereniging in Zutphen (SZO) een scheidsrechterscursus worden georganiseerd. De cursus tot verenigingsscheidsrechter zal worden gegeven door een docent van de KNVB en levert cursisten een officieel diploma op. Na het slagen, zijn cursisten er klaar voor om op verenigingsniveau op het grote veld aan de slag te gaan.meer »

51x gelezen

Gratis afhalen stoeptegels !!

30 juli 11:00  Wegens vernieuwing van het pad achter bij de kleedkamers zijn die stoeptegels (30x30 cm) gratis af te halen bij de vereniging. meer »

127x gelezen

Statiegeld (kleine) plastic flessen

28 juli 10:00  Per 1 juli wordt er op alle plastic flessen (PET) statiegeld gerekend van € 0,15. meer »

94x gelezen

Cursus voetbal scheidsrechter

25 juni 21:45  In het najaar (september-december) van dit kalenderjaar, zal er bij de Scheidsrechtersvereniging in Zutphen (SZO) een scheidsrechterscursus worden georganiseerd. meer »

550x gelezen

Groot onderhoud trainingsveld

4 mei 21:00  Vanaf maandag 10 mei kan ons trainingsveld niet meer worden gebruikt vanwege groot onderhoud. Er wordt o.a. nieuwe drainage aangelegd en voor de doelen komen hybride matten onder het gras. Het trainingsveld kan volgend seizoen weer in gebruik worden genomen. Dit alles wordt uitgevoerd door Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek B.V.

175x gelezen

Verder uitstel jaarvergadering

10 april 10:30  -meer »

279x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!