Hulp gezocht!!

14 februari 13:15  Hulp gezocht!! Woensdag 8 mei 2024 staat alweer de 22ste editie van het Voorster nachttoernooi op de agenda!! En hier hebben we uw hulp bij nodig. Wij als organisatie zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen achter de bar om alle sporters en toeschouwers van een drankje te voorzien. Ook zijn wij op zoek naar mensen die willen helpen schoonmaken de dag erop. Lijkt dit jou wat? Stuur dan een mail naar: nachttoernooi@hotmail.com Bij voorbaat dank, namens de organisatie!!

Voorst pakt tweede driepunter van het seizoen!

4 februari 18:45  Het vlaggenschip van de lokale V.V. heeft de laatste plaats in de competitie verlaten. Dit doordat er met 0-1 werd gewonnen van WWNA.meer »

Bedankje oliebollenactie 2023

27 januari 10:45  29 december was het weer zo ver, onze jaarlijkse oliebollenactie! meer »

Ribhouse Texas Voorst nieuwe hoofdsponsor

20 januari 13:45  V.V. Voorst en Ribhouse Texas Voorst zijn onlangs tot een overeenstemming gekomen omtrent het hoofdsponsorschap.meer »

Nieuwe hoofdtrainer VV Voorst

4 januari 8:30  Met ingang van seizoen 2024/ 2025 is Melvin van Schoonhoven de nieuwe hoofdtrainer van VV Voorst. meer »

Cursus Verenigingsscheidsrechter

20 december 11:00  De scheidsrechtersvereniging Zutphen en omstreken (SZO) wil zich graag inspannen om verenigingsscheidsrechters te helpen in hun ontwikkeling. Zij kunnen zich namelijk goed voorstellen dat sommige verenigingsscheidsrechters meer willen weten over zaken als volgen van het spel en de spelregels om zo zelfverzekerder hun wedstrijden voor uw club te kunnen fluiten. Met KNVB-docent Nick Wenneker in hun gelederen hebben zij alle faciliteiten in huis om onder de vlag van de KNVB een cursus verenigingsscheidsrechter te organiseren.meer »

Nieuwjaarsreceptie

18 december 10:00  Heren en dames (en daartussen), op zondag 7 januari zal de nieuwjaarsreceptie worden gehouden. Dit jaar wordt er een Snerttoernooi voor de senioren georganiseerd. Het is de bedoeling dat de senioren vanaf 11:00 uur een gemengd toernooi tegen elkaar spelen. Dit zal duren tot +/- 13:00 uur, zodat er daarna geproost kan worden op het nieuwe jaar.meer »

Kerstbingo

12 december 17:00  Deze bingo avond word georganiseerd door VV Voorst in de kantine op sportpark de Forst. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!