Extra Algemene LedenVergadering 26 juni

11 juni 18:30  Namens het bestuur van V.V. Voorst nodigen wij u van harte uit voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze zal plaats vinden op: Datum: woensdag 26 juni 2024 Aanvang: 20.00 uur Locatie: sportpark De Forst. meer »

Verslag Nacht van Boy

31 mei 17:15  Vrijdag 24 mei jl. was het weer tijd voor onze jaarlijkse “Nacht van boy”! En wat voor één dit jaar🎉 meer »

Diploma Voetbal Coach 1 KNVB behaald

30 mei 9:30  Zeven jeugdtrainers van onze vereniging hebben het diploma Voetbal Coach 1 van de KNVB behaaldmeer »

Opbrengst sponsorloop VV Voorst 2024

15 mei 10:30  OPBRENGST SPONSORLOOP VV VOORST 2024meer »

Sponsorloop aftermovie

21 april 16:30  Op 21 april werd de sponsorloop gehouden. De jeugdleden liepen minimaal 10 rondjes. De total opbrengst wordt momenteel opgeteld meer »

Schenking VV Voorst

13 april 16:45  Onlangs zijn wij benaderd door de Erven van Jannes Klaasen, dat zij als nagedachtenis aan Jannes (overleden op 20 mei 2022) een schenking willen geven aan onze vereniging. Na overleg met de familie van Jannes hebben wij afgesproken dat dit bedrag ten goede komt aan het aan te leggen pannaveld. Te samen met de opbrengst van een aantal jaren grote clubactie, georganiseerd vanuit de jeugd, kunnen wij het pannanveldje nu ook daadwerkelijk gaan realiseren. Wij hebben Jannes gekend als een man die tot op hoge leeftijd heeft gevoetbald en de laatste jaren van zijn carrière speelde met het voor onze vereniging unieke rugnummer 70. Jannes is altijd, ook als vrijwilliger bij de dinsdagmorgen groep, betrokken geweest bij onze vereniging. Hij was echter ook iemand die niet op de voorgrond wilde staan. Wij zijn de familie van Jannes dankbaar voor dit mooie gebaar. Bestuur VV Voorst

Vrienden van v.v. Voorst

3 april 21:00  Sinds kort heeft de club wat nieuws georganiseerd! Dit is namelijk: vrienden van v.v. Voorst. meer »

Activiteitenkalender 2023/2024

28 februari 9:15  De activititeitenkalender van jaargang 2023/2024! Hier zijn alle geplande activiteiten van dit seizoen te vinden.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!