Samenvatting PSV - FC Utrecht (4-1)

Gisteren om 23:52  PSV heeft een overtuigende zege weten te boeken op FC Utrecht en blijft zo Ajax in de nek hijgen. De mannen van Roger Schmidt kwamen op achterstand tegen de Domstedelingen, maar bogen dat nog voor de rust om naar een voorsprong en wisten uiteindelijk met 4-1 te winnen. meer »

Seizoen bijna op de helft: deze clubs maken indruk

Gisteren om 18:00  De winterstop komt steeds dichterbij en dus is de Eredivisie ook bijna op de helft. We kunnen daarom al een beetje de balans op gaan maken en dat is precies wat we in dit artikel gaan doen. Vandaag staat in het teken van de clubs die tot dusver het meest indruk wisten te maken. Dat wisten de onderstaande vier clubs zeker te doen.  meer »

Erik ten Hag vier jaar trainer van Ajax: van verguisd tot vereerd

Gisteren om 16:45  De Ajax-supporters kunnen dit weekend rustig achterover gaan zitten, want hun ploeg won midweeks al ruim van Willem II. De meeste fans hebben het vooral over de berichten die vandaag verschenen over een interview met Erik ten Hag. De succestrainer vroeg zich hardop af of hij klaar is voor de volgende stap. In de afgelopen vier jaar heeft hij zich in ieder geval geweldig laten zien bij Ajax. meer »

Een middagje FC Sneijder, op bezoek bij DHSC: "Doelstelling is Divisie-niveau"

3 december 2021 14:00  Als het opstellingenformulier in de Wesley Sneijder Businessunit van Sportpark Wesley Sneijder wordt uitgedeeld, prijkt daarop vier keer dezelfde achternaam. Op de bank van DHSC Wesley Sneijder (37) en Jeffrey Sneijder (39) als assistent-trainers. Rodney Sneijder (30) staat in de basis met rugnummer acht en draagt de aanvoerdersband. Jessey Sneijder (15) start als wissel met rugnummer 34. "Wesley vindt het belangrijk dat iedereen pico bello erbij loopt." meer »

ESM roept Robert Lewandowski uit tot Speler van de Maand, twee Nederlanders in de lijst

3 december 2021 12:00  Hij greep deze week naast de Ballon d'Or. De ESM waardeerde zijn inzet een stuk beter. Robert Lewandowski werd door de Europese samenwerkingsorganisatie van voetbalmedia, waaronder ook ELF Voetbal valt, uitgeroepen tot Speler van de Maand November. De aanvalsleider van FC Bayern München won de strijd nipt van Joao Cancelo. meer »

PANNA! 61 is uit: superinterview met Virgil, tips van Okita en Meulensteen, supertalent Wieke en Dani�lle geniet in Lyon

3 december 2021 10:00  De nieuwe PANNA! is er weer! In het nieuwe nummer kijken we al uit naar het WK van komend jaar met onze captain Virgil van Dijk. We vroegen Melle Meulensteen om tips over de lange bal, Jonathan Okita om tips over dribbelen, we spraken uitgebreid met Daniëlle van de Donk die nu in Frankrijk speelt, met het vrouwensupertalent Wieke Kaptein van FC Twente en bekijken welke voetballers het rijkst zijn. En natuurlijk acht superposters! meer »

Ricardo Kishna scoort eindelijk weer: "Ik vond de assist op Sem Steijn mooier"

3 december 2021 9:00  Afgelopen vrijdag stond Ricardo Kishna eindelijk weer eens op het scorebord. Precies 2.217 dagen na zijn laatste treffer. Een doelpunt dat viel tijdens de wedstrijd tussen Lazio Roma en AC Milan (1-3) op 1 november 2015. Zijn laatste goal in dienst van Lazio. "Dat was zeker een lange tijd geleden. Ik kan die laatste treffer nog wel herinneren. We stonden al met 0-3 achter, toen ik de 1-3 scoorde." meer »

Der Klassiker: diep gewortelde rivaliteit en duel der topspitsen

2 december 2021 17:00  Duitsland maakt zich op voor Der Klassiker. Borussia Dortmund en Bayern München staan zaterdagavond voor de 132e keer tegenover elkaar. De koploper uit München is de laatste jaren oppermachtig in de Bundesliga en daar wil Dortmund verandering in brengen. In deze strijd tussen de twee grootste rivalen van Duitsland is het nooit vriendelijk. meer »