Week van de scheidsrechter

24 september 2021 17:15


Het spelletje voetbal bestaat uit 22 spelers en een scheidsrechter. Echter is er zonder scheidsrechter geen voetbal mogelijk. Dit jaar wordt er in de week van 25 september tot en met 3 oktober aandacht gegeven aan al deze scheidsrechters in de Week van de Scheidsrechter.

Bij de Scheidsrechtersvereniging Zutphen en omstreken wordt er op dinsdagavond 12 oktober een speciale avond georganiseerd. Wieke Hoogzaad zal een training verzorgen. Wieke is conditietrainer van de scheidsrechters in het betaalde voetbal en ex-topsportster. Na afloop van de training zullen de spelregelwijzigingen van het seizoen 20-21 en 21-22 worden gepresenteerd. 

In de afgelopen jaren is het aantal KNVB- en clubscheidsrechters drastisch teruggelopen. In de Week van de scheidsrechter willen wij alle actieve arbiters op welk niveau dan ook in het zonnetje zetten. 

Middels dit bericht willen wij (SZO-Zutphen) de clubscheidsrechters van harte uitnodigen om zich aan te sluiten op dinsdagavond 12 oktober. De deelname is gratis. 

De avond start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Later aanhaken of eerder stoppen is natuurlijk mogelijk.

Aanmelden kan via deze link

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op 12 oktober locatie aan de Damlaan in Eefde.


Bestuur SZO-Zutphen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!