Extra corona-maatregelen (van 29 sept. t/m 20 okt)

30 september 2020 13:30

Beste leden van VV Voorst,

Vanaf 29 september zijn aanvullende corona-maatregelen van kracht die ook ons als amateurclub hard treffen. Deze maatregelen gelden in ieder geval t/m dinsdag 20 oktober. Voor ons zijn de belangrijkste regels als volgt:

• De kantine is gesloten;
  • Er mag geen publiek meer aanwezig zijn bij wedstrijden en trainingen;
  • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training moeten daarna zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten;
  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar behoren de chauffeurs bij de teambegeleiding. Zij mogen daarom wel bij de wedstrijd aanwezig zijn;
  • Chauffeurs die een kind naar thuiswedstrijden en/of trainingen brengen vallen niet onder teambegeleiding en mogen dus niet blijven kijken;
  • Een sportteam mag bij elkaar komen voor trainingen en wedstrijden. Na afloop geldt de maximale gezelschapsgrootte van 4 personen voor sporters vanaf 13 jaar.

Volledigheidshalve: de kleedkamers en douches zijn open (wel maximaal 8 personen per kleedkamer).

Voor het overige is ons corona-protocol nog steeds van toepassing.

Gelukkig kan er ondanks al deze beperkingen nog steeds worden gesport. Dat is belangrijk, juist in deze moeilijke periode. Geniet daarvan en laten we hopen dat al deze beperkingen binnenkort niet meer nodig zijn.

Met sportieve groet,
bestuur VV Voorst

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!